Blogpost
19 februari
  • Voorgevel

Voorbereidende werken reeds hoorbaar!

De eerste verbouwingsactiviteiten zijn begonnen in Sligro Gent en … die zijn goed hoorbaar. Het voorwerk wat nu wordt gedaan is immers (nog) niet voor klanten zichtbaar, omdat het achter de schermen gebeurd. Maar het uithakken van een vloer is zeker wél hoorbaar!

Achter de schermen

Achter de schermen van de huidige AGF-afdeling wordt de vloer er uit gehaald om daar in de komende fases een bouwkundige diepvriescel te kunnen realiseren. Ook in het voormalige restaurant worden wat ‘voorbereidende werken’ verricht om vanaf 4 maart écht met fase 1 te kunnen beginnen.

Toch zichtbaar

Ook aan de voorgevel zijn de bouwvakkers begonnen om de signingpanelen en de gevelbekleding te verwijderen. Hierdoor kunnen de werken aan de voorgevel in de volgende fase ook opgepakt worden. Omdat de klanteningang en -uitgang nu aan de zijkant van deze uitbouw zit, kunnen hier zonder verstoring van de klantenstroom alvast wat werken worden verricht.

Fase 1

In die eerste fase zal een gebied rechts achteraan in het pand worden aangepakt. Een week voordien zal dat gebied leeggemaakt worden (de goederen zullen tijdelijk geplaatst worden op de plaats waar nu het restaurant zit) waardoor er ruimte komt om in dat gebied een nieuwe AGF- en een nieuwe vis-afdeling te realiseren.

Op bijgaande plattegrond is die eerste fase aangeduid.

  • Gent plattegrond Page 1
  • Voorgevel
  • Whats App Image 2024 02 22 at 10 00 00 2
  • Whats App Image 2024 02 22 at 10 00 00 1
  • Whats App Image 2024 02 22 at 10 00 00