Blogpost
27 maart
  • Verbouwing gent 2

De eerste nieuwe afdelingen zijn in zicht!

De verbouwing loopt gestaag en de AGF- en visafdeling krijgen stilletjesaan vorm. 

De renovatie van onze vestiging in Gent vordert gestaag! Op de plek waar de AGF- en visafdeling komen, krijgt de ruimte langzaam vorm. De houten pui van de AGF staat al fier overeind, net als de cel van de visafdeling. Boven deze secties is de verdiepingsvloer verwijderd, waardoor het geheel ruimer aanvoelt. Ook is de constructie van het gebouw al geschilderd in onze kenmerkende grijze kleur, passend bij de huisstijl van Sligro.

Elders in de vestiging wordt eveneens druk gewerkt. De vloer van de nieuwe vriescel is gestort en uitgehard, terwijl de toegangsdeuren voor de klanten binnenkort worden geplaatst. Bovenop de vriescel zijn de technici bezig met de aansluiting aan de nieuwe centrale machinekamer. Achter de vriescel worden de oude sprinklertanks verwijderd en de oude machinekamer afgebroken om elders in het magazijn opnieuw te worden opgebouwd, samen met de vervangende sprinklertank.

Volgende week worden de stellingen in de nieuwe vriescel opgebouwd en zijn de eerste koelmeubelen al gearriveerd, voornamelijk voor de visafdeling. Alles verloopt volgens plan, dus in week 15 worden de goederen ingericht en kunnen onze klanten in week 16 als eersten hun inkopen doen in een gloednieuwe AGF- en visafdeling.

  • Verbouwing gent 2
  • Verbouwing gent 1
  • Verbouwing gent 3
  • Verbouwing Gent 4
  • Verbouwing gent 5