Blogpost
29 februari
  • Ontdekdesmaak foto

Bouw van de nieuwe vriescel en meer!

Update: Voortgang van de Verbouwingen bij Sligro Gent

De voorbereidende werken in Gent gaan verder! Achter in het pand, buiten het klantengebied, wordt op dit moment een nieuwe bouwkundige vriescel gerealiseerd. De vloer is al voorzien van een basis, betonnetten en vloerverwarming, en deze week is het eerste beton gestort.

Een nieuwe vriescel

In de komende week zullen de wanden van de vriescel worden opgebouwd, waardoor de contouren van deze ruimte duidelijk zichtbaar zullen worden.
Elders in de vestiging wordt ruimte gemaakt om het gebied rechtsachter in het pand af te zetten, zodat in fase 1 de AGF- en visafdeling kunnen worden gerealiseerd. De goederen die zich in dat gebied bevonden, worden momenteel verplaatst naar een tijdelijke opstelling.

Een nieuwe look, een nieuwe gevel

Aan de voorzijde van het pand is de nieuwe gevel geplaatst, die komende week bouwkundig zal worden afgewerkt. Dit zal meteen een andere uitstraling aan het pand geven. Ook is de houten tussenvloer leeggemaakt om binnenkort te worden verwijderd. Voordat dit gebeurt, wordt de houten tussenvloer nog gebruikt als steigervloer en voor het maken van constructies die op een later tijdstip zullen worden gebruikt voor inrichtingselementen. Dit alles dient als voorbereiding voor de volgende fase. 

What's next?

Na al deze voorbereidingen wordt komende week officieel begonnen aan fase 1, die zal lopen tot 12 april. Dan zullen de eerste nieuwe elementen van deze vernieuwde Sligro Gent worden getoond: een nieuwe visafdeling en een nieuwe AGF-afdeling!

  • Ontdekdesmaak foto