Blogpost
11 april
  • Verbouwing Gent 4 10 B

Afronding Fase 1

Momenteel zijn we druk bezig met de renovatie van de vis- en AGF-afdelingen. De koelmeubels zijn geplaatst en aangesloten op onze nieuwe centrale installatie. Daarnaast zijn de presentatiemeubels en stellingen geplaatst, en draaien de ruimtekoelingen al op volle toeren.

Kom vanaf 15 april de nieuwe AGF- en visafdeling bewonderen!

Komende week staat de installatie van de glazen pui op de planning, die de AGF-afdeling zal scheiden en koel houdt. We ronden ook de inrichting af, zodat de goederen op hun plek gezet kunnen worden. Momenteel zijn we bezig met de inrichting van de houdbare producten, om deze ook snel beschikbaar te maken. Vanaf maandag 15 april zijn jullie van harte welkom om te komen winkelen op deze vernieuwde afdelingen!

Voorbereidingen Fase 2

Daarnaast zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor fase 2 van de verbouwing. Dit omvat onder andere het verplaatsen van producten uit bestaande vriesmeubelen naar tijdelijke opstellingen. In fase 2 zullen de nieuwe afdelingen voor de slager, de poelier, kaas en zuivel, vleeswaren en tapas worden gebouwd, evenals een deel van de nieuwe brood- en banketafdeling en de "spice market". Ook komt er een proeftuin! De verwachting is dat deze fase tot week 21 zal duren, waarna we nog twee weken hebben om de afdelingen gereed te maken voor jullie, onze gewaardeerde klanten.

Nieuwe vriescel

Daarnaast willen we jullie laten weten dat de nieuwe vriescel bijna klaar is. We koelen de cel geleidelijk af om scheuren te voorkomen, voordat we hem vullen met diepvriesartikelen uit de tijdelijke opslag.

Wij blijven 100% open

Ondanks de verbouwingen blijven we gewoon open, met tijdelijke opstellingen zodat jullie al je inkopen kunnen blijven doen. Het team in Gent werkt keihard om dit alles soepel te laten verlopen.

Wij houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Bedankt voor jullie begrip en geduld tijdens deze periode van vernieuwing!

  • Verbouwing Gent 10 4 E
  • Verbouwing Gent 10 4 D
  • Verbouwing Gent 10 4 C
  • Verbouwing Gent 4 10 B
  • Foto verbouwing 10 4 A