Blogpost
7 juni
  • Slig werf blog header

Update verbouwingen

Sligro-ISPC Luik ondergaat komende maanden een grondige make-over. In die periode blijven we 100% open. Tijdens de verbouwingen kan je terecht in een tijdelijke grote winkeltent waar we je met een glimlach blijven ontvangen.

Eerste ‘voorwerk’ is begonnen!

Op dinsdag 16 mei 2023 is, na een lange voorbereiding, de verbouwing in Sligro-ISPC Luik begonnen met wat ‘voorwerk’.

Om jullie binnenkort te kunnen ontvangen in de tijdelijke winkeltent (die recht voor de huidige ingang geplaatst zal worden), wordt er nu al aan de huidige ingang gewerkt.

Ook de parking zal er al wat anders gaan uitzien. In de week van 5 juni wordt de bovenste laag van het asfalt er afgehaald, zodat de vloer in de winkeltent geplaatst kan worden op de onderlaag. Maar geen nood: ook zonder asfalt-bovenlaag is de parking wel gewoon berijdbaar.

Het echte werk

De wérkelijke verbouwing begint op maandag 12 juni als de winkeltent op het terrein geplaatst zal worden. De opbouw duurt zo’n 6 weken. Rond 21 juni beginnen ze al met het technisch inrichten van de winkeltent: koelingen, stellingen, etc. worden er dan in geplaatst. Vanaf 10 juli is de winkeltent dan ‘inrichtings-klaar’ en zullen de goederen gedurende 3 weken overgezet worden naar de winkeltent. Men kan tijdens de opbouw van de winkeltent parkeren aan de wegzijde van het pand en onder de overkapping/luifel door naar de ingang.

1 augustus opent de winkeltent

Op maandag 31 juli zal Sligro-ISPC Luik één dag gesloten zijn, zodat IT alle systemen functioneel kan maken. Vanaf 1 augustus ontvangen we jullie graag in de tijdelijke grote winkeltent.