Blogpost
17 juli
  • Tent 9

De tijdelijke winkeltent is geopend!

Goed nieuws! Vanaf maandag 17 juli opent de tijdelijke grote winkeltent van Sligro-ISPC Luik. Deze opening stond eerst gepland op 1 augustus, maar dankzij een vlotte opbouw en inrichting staan we helemaal klaar om je te blijven ontvangen.

Wegens beperkte winkelruimte stellen we een selectie van ons volledig assortiment beschikbaar. We zijn ervan overtuigd dat de meeste producten, die je regelmatig nodig hebt, te vinden zullen zijn.


Welkomstgeschenk

Van maandag 17 t.e.m. woensdag 19 juli beleef je enkele leuke extra’s.

Zo ontvang je bij je bezoek een FLES VALLFORMOSA CAVA GRATIS om te klinken op de opening van de tijdelijke vestiging!*

Maar dat is nog niet alles. Van maandag 17 juli t.e.m. 22 juli maak je kans om een gevulde winkelkar met exclusieve merken t.w.v. 250 euro te winnen. Vul het lotje dat je aan de kassa ontvangt in en drop het in de glazen kom. De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 25 juli.**

We blijven 100% open

*Van 17 t.e.m. 19 juli 1 gratis fles Vallformosa cava per klantnummer. Zolang de voorraad strekt.


**De win-actie “gevulde winkelkar opening tijdelijke winkeltent Luik” loopt van maandag 17 juli t.e.m. zaterdag 22 juli 2023. 1 lotje per klant. Actie enkel geldig in zelfbediening Sligro-ISPC Luik. De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 25 juli 2023. Gewonnen producten uit de winkelkar kunnen afgehaald worden t.e.m. dinsdag 1 augustus. De winnende klant kan de gewonnen producten niet inwisselen voor contant geld of een alternatief. Raadpleeg het wedstrijdreglement voor alle voorwaarden.